VOORZORG

Hoe langer hoe meer mensen denken vooraf na over hun persoonlijke rouwplechtigheid. Deze personen nemen het heft in eigen handen en maken zo hun persoonlijke wensen voor hun overlijden kenbaar aan hun familie en omgeving. 

Bij Begrafenissen Luypaert zijn deze personen aan het juiste adres. Als rouwexpert met een jarenlange ervaring in de organisatie van uitvaarten in Herne en het Pajottenland, kunnen we deze personen bijstaan met volgende diensten: 

Het opstellen van een laatste wilsbeschikking

Dit is een verzoek aan de nabestaanden om uw laatste wensen te respecteren en uit te voeren. Hierin kan u aangeven of u wenst begraven of gecremeerd te worden en welke bestemming uw as krijgt. 

De beslissing om begraven of gecremeerd te worden

Wij helpen u om met kennis van zaken en volledig volgens uw wensen de keuze te maken tussen een traditionele begraving en een crematie. Zo bespreken we o.m. waar u begraven wil worden – naargelang de locatie gelden er andere logistieke en financiële voorwaarden – en, indien u wenst gecremeerd te worden, welke bestemming uw as moet krijgen. 

Uitleg over de mogelijkheden inzake financiële voorafregeling

Wij bespreken met u ook de verschillende mogelijkheden inzake de voorafregeling van uw uitvaart en de consequenties ervan voor uw nabestaanden. Zo neemt u de juiste beslissing met kennis van zaken.

Maak een afspraak