UITVAARTZORG

Als familiebedrijf heeft Begrafenissen Luypaert een jarenlange ervaring opgebouwd in het verzorgen van tot in de puntjes verzorgde uitvaartplechtigheden in Herne en het Pajottenland. 

Als u de uitvaart van uw dierbare toevertrouwt aan Begrafenissen Luypaert, dan hoeft u zich niet bezig te houden met de vele administratieve en andere lasten die gepaard gaan met de organisatie van een afscheidsplechtigheid. 

Samen met u bespreken we de vorm van de uitvaart. Wenst u een kerkelijke uitvaart, een intieme plechtigheid in beperkte kring in onze Aula of heeft u nog iets anders in gedachten? Wenst u uw dierbare te begraven of te cremeren? Wenst u uw dierbare te begraven of de as uit te strooien op zee of bij u thuis te bewaren? We luisteren naar uw wensen en, samen met u, komen we tot het gewenste, stijlvolle resultaat. 

We nemen de uitvaartplechtigheid van a tot z voor onze rekening. Dat betekent dat we instaan voor het opstellen en drukken van het rouwdrukwerk, de volledige organisatie van de uitvaartplechtigheid inclusief de rouwmaaltijd

We beschikken over een met smaak ingericht funerarium. U kan gebruik maken van begroetingsruimtes en wachtzalen die persoonlijk kunnen worden ingericht en waarin de privacy van u en uw familie gegarandeerd wordt. Er is ook een aula waarin de uitvaartplechtigheid kan plaatsvinden met aangepaste muziek, persoonlijke toetsen en naargelang ieders levensovertuiging. 

Bij ons kan u ook bloemen bestellen en kan u ook terecht voor grafzorg.

Wij beschikken verder over een eigen aula voor intieme rouwplechtigheden, die op een geheel persoonlijke manier kan worden ingericht.

Maak een afspraak