INFRASTRUCTUUR

Begrafenissen Luypaert beschikt over een eigen infrastructuur. Als gevestigde waarde in de uitvaartzorg in Herne en het Pajottenland streven we altijd naar een perfecte dienstverlening en dat vertaalt zich ook in die infrastructuur die wij u aanbieden voor een gepast en kwalitatief afscheid van uw dierbare. 

Zo kan u gebruik maken van ons stijlvol en met smaak ingericht funerarium. De privacy van elke familie wordt er gegarandeerd met aparte begroetingsruimtes en wachtzalen. 

Kiest u ervoor om de uitvaartplechtigheid bij ons te laten plaatsvinden, dan staat onze aula tot uw beschikking. Deze ruimte kan gepersonaliseerd worden naargelang uw wensen en is geschikt voor uitvaartplechtigheden volgens ieders levensovertuiging. Wij beschikken over een ruime parking aan het funerarium.

Verder beschikken we ook over een eigen park aan ceremoniewagens. Zo zorgen we er ook voor dat het rouwvervoer zo persoonlijk mogelijk verloopt. 

Contacteer ons zeker als u van ons funerarium of van onze aula wil gebruik maken. We kijken samen met u naar hoe u op een zo persoonlijk mogelijke manier kan gebruik maken van onze infrastructuur.

Maak een afspraak