DIENSTEN

 • UITVAARTZORG

  Als u de uitvaart van uw dierbare toevertrouwt aan Begrafenissen Luypaert, dan hoeft u zich niet bezig te houden met de vele administratieve en andere lasten die gepaard gaan met de organisatie van een afscheidsplechtigheid.

  Lees meer
 • VOORZORG

  Hoe langer hoe meer mensen denken vooraf na over hun persoonlijke rouwplechtigheid. Deze personen nemen het heft in eigen handen en maken zo hun persoonlijke wensen voor hun overlijden kenbaar aan hun familie en omgeving.

  Lees meer
 • NAZORG

  We zorgen ervoor dat de administratieve formaliteiten – aangifte van overlijden en toelating tot vervoer, regeling concessie, toelating crematie, administratieve follow-up voor instanties als ziekenfondsen en banken – zo snel mogelijk in orde worden gebracht.

  Lees meer
 • ROUWMAALTIJD

  Voor de organisatie van de rouwmaaltijd kunnen we verschillende gelegenheden en zalen in het Pajottenland voorstellen waar uw rouwmaaltijd kan plaatsvinden en, indien u dat wenst, kunnen we ook alle praktische afspraken met de zaal in kwestie voor onze rekening nemen.

  Lees meer
 • GRAFZORG

  Wanneer u ervoor opteert om uw dierbare te begraven of bij te zetten in de gemeente waar u woonachtig bent, dan beloopt de grafrust tien jaar. U kan er ook voor opteren om een concessie aan te gaan voor een maximale duurtijd van vijftig jaar. Het gaat hier zowel om urneveld-, columbarium- als traditionele grafconcessies.

  Lees meer
 • ROUWVERVOER

  Niet alleen moet het rouwvervoer vlekkeloos verlopen, ook is het onze mening dat het afscheid van een mens zo uniek en zo persoonlijk moet worden gemaakt. En dat tot in de kleinste details.  Lees meer