Over ons

Afscheid van een dierbare is een intens moment in ieders leven.  

Begrafenissen Luypaert is een gevestigde waarde in de uitvaartzorg. Dankzij de decennialange ervaring met uitvaartplechtigheden in Herne en het Pajottenland,
weten we bijzonder goed dat verdriet dat gepaard gaat met het afscheid van een dierbare de nodige aandacht en ruimte moet krijgen. 

In de moeilijke omstandigheden van dit immense verdriet zijn we er om u met raad en daad bij te staan. Wij weten hoe we de uitvaartzorg van een dierbare moeten aanpakken:
bij ons kan u terecht voor de volledige organisatie van een stijlvolle uitvaartplechtigheid én voor alle praktische aspecten die voor, tijdens en na het afscheid moeten geregeld worden. We zijn dag en nacht persoonlijk bereikbaar om naar u te luisteren en u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft. 

Uiteraard kan u bij ons terecht voor de keuze van de kist of urne, het bestellen van bloemen, de keuze van grafzerk of urnenveldmonument, voor een gepast rouwvervoer en voor de organisatie van een kerkelijke uitvaartdienst, een crematie of een serene plechtigheid in de intimiteit van onze aula. 

Als familiebedrijf dat jarenlang actief is in Herne en het Pajottenland, helpen we u verder met alle formaliteiten
(ook die na de plechtigheid) en staan we in voor de organisatie van een serene rouwmaaltijd op de locatie die u wenst. 

Maar onze dienstverlening gaat verder dan de organisatie van uitvaartplechtigheden.

Wil u tijdens uw leven uw uitvaart al grotendeels organiseren?
Dan kan u terecht bij ons, we helpen u de juiste knopen doorhakken
in lijn met uw geloofsovertuiging en wensen. 

Begrafenissen Luypaert heeft zich ook aangepast aan een aantal hedendaagse evoluties en trends.
Zo kunnen we de uitvaartplechtigheid van uw dierbare livestreamen als u dat wenst. 

Tenslotte bieden we u ook een aangepaste infrastructuur. U kan gebruik maken van ons modern en met smaak ingericht funerarium, met begroetingsruimtes en aparte wachtzalen om de privacy van elke familie te garanderen. 

Online condoleren is mogelijk. De rouwbrieven en de gegevens over de uitvaart worden enkel op onze website geplaatst met toestemming van de familie.
De rouwbetuigingen worden aan de familie doorgegeven.

Maak een afspraak